Despre noi

Despre noi


    

Noi ne distingem prin profesionalism.

Experienta ne asigura ca putem merge mai departe promovand calitatea.
Tindem spre performanta prin munca langa echipa si integritatea individului.

Incurajam initiativa si puterea de a invinge.

     Sedmag Imobiliare este o companie specializata in tranzactii imobiliare, fiind infiintata in 2001 cu scopul de a furniza servicii imobiliare complete. Existam pentru a investi si a construi valoare. Cu Sedmag Imobiliare aveti siguranta unui partener pentru o investitie profitabila si de asemenea promptitudine in solutionarea fiecarei tranzactii.
Misiunea noastra este de a oferi servicii imobiliare complexe si de calitate care sa confere oamenilor siguranta si bunastare.

     Viziunea Sedmag Imobiliare este de a deveni ,inca de la functionarea primei echipe EDIL, Lideri de piata.

           Profesionalism inseamna cunoasterea lucrului bine facut, inseamna atentie la detalii, respectarea procedurilor, verificarea atenta a actelor ce intervin pe parcursul tranzactiei si mai ales, respectarea unei conduite etice si morale inerente profesiei

     Experienta cumuleata in  16 ani de activitate, in care agentia a clarificat acumularea, prelucrarea, transmiterea, stocarea si fructificarea informatiei imobiliare; a specializat in continuu personalul pentru a va oferi cele mai bune servicii si a anticipa modificarile de piata.

Valoarea care ne motiveaza sa furnizam un serviciu complex, accesibil financiar disponibil in permanenta, rapid prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam si caracterizat de acuratetea informatiei. La acestea se adauga grija de a certifica serviciile noastre; atat cele de intermediere cat si cele de evaluare.

      Obiectul nostru de activitate il reprezinta: tranzactiile imobiliare, prognoze si evaluari imobiliare, consultanta pentru plasamente, administrarea proprietatilor si a investitiilor imobiliare, precum si publicitate, promovare imobiliara, documentatie pentru credite. Compania Sedmag Imobiliare se ocupa cu vanzarea, cumpararea, inchirierea de apartamente, case, vile, cabane, terenuri si spatii comerciale. Suntem puternic orientati catre client, si in dorinta noastra de a satisface toate cerintele acestuia exista o permanenta preocupare, atat la nivel operational, cat si strategic, de imbunatatire si completare a serviciului oferit.

Noi transformam planurile in realitate!

office@sedmagimobiliare.ro